П`ятниця, 29.03.2024, 10:30
Володимир-Волинський Районний Будинок Школяра
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 31 » Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт
19:54
Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт

1 грудня у Володимир-Волинському районному будинку культури відбувся фестиваль для дітей з особливими потребами "Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт", організований відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. 

Під час проведення фестивалю діти змогли не тільки реалізувати свій творчий потенціал, познайомитись із новими друзями, поспілкуватись, а й активно відпочити.

Адже, діти-інваліди - це не лише діти з особливими потребами, а й діти з особливими талантами, особливою силою та вірою у щасливе майбутнє. Усі присутні на заході змогли на власні очі переконатись у цьому. Вони брали активну участь у "калейдоскопі талантів". Зокрема, це були Шлеян Сергій, Цуцький Олег, Некритюк Богдан, Матушенко Ангеліна.

Теплом своїх сердець із присутніми на святі ділились зі сцени вихованці районного Будинку школяра на базі НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок" с. Льотниче. Концертною програмою було також тередбачено номери художньої самодіяльності у виконанні дітей з особливими потребами. 

Відвідав захід і заступник голови районної державної адміністрації Юрій Жовнерук.Він закликав усіх присутніх "не лише сьогодні, а й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю дитячі серця, об'єднувати свої зусилля заради майбутнього, аби наші маленькі громадяни виросли достойними людьми і неодмінно стали гордістю України." А також вручив подяки Демидюк Богдані, Цуцькому Олегу, Попожук Христині, Матушенко Ангеліні, Кравчук Наталії та Порві Владиславу.

Родзинкою фестивалю стало заняття у арт-студії. Адже фестиваль - це не тільки демонстрація талантів маленьких виконавців, а й проведення майстер-класів. Усі бажаючі спробували себе у ролі художників. Під керівництвом викладачів РБШ Серпухової В.О. та Смаль О.О. Юні обдарування створили прекрасний малюнок. Творча міні-майстерня працювала під девізом "Замалюєм світ своїми кольорами".

Отримали учасники арт-студії, а також ті, хто брав участь у конкурсах, і подарунки від відділу освіти, молоді та спорту, соціальної служби у справах сім'ї, дітей та молоді і громади району.

До фестивалю "Повір у себе і ти відкриєш Всесвіт" долучилась ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика "Чеботурочка". Оксана Нестерук, представник цього підприємства, вручила кошти дітям, які потребують термінового лікування:

Болотюк Марії (с. Сусваль)

Данильчуку Віктору (с. П'ятидні)

Лещук Мар'яні (с. Свійчів)

Ребицькій Марії-Вікторії (с. Хобултова)

Хомюку Роману (с. Зимне)

А на завершення свята наймолодші вихованці Будинку школяра побажали усім щастя, добра, любові та щирості у словах.

Переглядів: 503 | Додав: Наталія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz