Понеділок, 29.04.2024, 18:28
Володимир-Волинський Районний Будинок Школяра
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 30 » Фестиваль художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Квітуй, мій краю, у вінку барвистім України!»
21:49
Фестиваль художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Квітуй, мій краю, у вінку барвистім України!»

21 травня 2016 року 40 вихованців Володимир-Волинського районного Будинку школяра, педагоги Валентина Серпухова, Ольга Демосюк, Віра Гурєєва, Олена Смаль, їх вихованці , адміністрація Будинку школяра разом з начальником управління освіти ,молоді та спорту взяли участь в обласному фестивалі художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Квітуй, мій краю, у вінку барвистім України!» .
Учасників свята привітали почесні гості: заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна, заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Олександр Ткачук, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський, начальники, заступники управління освіти, науки та молоді минулих років, ветерани праці, представники обласної спілки воїнів АТО.

В рамках фестивалю на Театральному майдані міста Луцька 30 вихованців нашого хореографічного колективу взяли участь у флешмобі «Сонце України в наших руках».Всього у флешмобі було задіяно 10 хореографічних колективів (350 учасників) з усієї області.


В обласному конкурсі малюнків на асфальті «Ми діти твої, Україно!» понад 50 учасників висловили своє бачення  теми у кольоровому рішенні. І місце посіла Анастасія Смаль, вихованка нашого Володимир-Волинського районного Будинку школяра (керівник Олена Смаль).
Два  чудових майстер класи   (3D витинанка "Книжковий тунель" та виготовлення масок  пап"є-маше і декупаж) у «Містечку майстрів» продемонстрували наші керівники гуртків та їх учні усім бажаючим. А бажаючих було чимало.
Усіх учасників конкурсів нагороджено грамотами  управління освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації.

У рамках фестивалю проведено благодійну акцію «Для вас, захисники, наша творчість і любов». Діти та молодь Волині вкотре продемонстрували свою національну свідомість, любов до рідної землі, свою допомогу і шанобливе ставлення до воїнів, які несуть службу в зоні АТО.Учнями шкіл Володимир-Волинського  району  було зібрано і передано нашим солдатам на схід країни 42 ящика з  солодощами, ліками, оберегами, малюнками, листами тощо.
Діти кожного району і міста висловили своє бажання бачити Україну вільною, мирною і щасливою. З цих бажань створили «Стрічку патріота. Щасливі діти захисникам Вітчизни!».Серед цих стрічок була яскравою і стрічка ,зроблена  нашими керівниками гуртків і їх вихованцями .
Відповідно до програми заходу в приміщенні Волинського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка відбувся заключний концерт кращих колективів художньої самодіяльності учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області, в якому взяли участь і вихованці гуртка хореографії Будинку школяра.який працює на базі НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.- ліцей" с.Зимне..  По завершенню виступів відбулося нагородження учасників фестивалю та переможців з художньо-естетичного напрямку роботи управлінь освіти міських рад, відділів освіти райдержадміністрацій.

Володимир-Волинський район зумів другий рік поспіль втриматися у числі переможців і зайняв третє місце за підсумками роботи з художньо-естетичного виховання в області.
Почесні грамоти та подарунки переможцям вручила заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді  обласної державної адміністрації  Людмила Плахотна, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський.

Переглядів: 283 | Додав: Наталія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz